top of page

Kraniosakrální terapie a květové esence


Kombinace dvou metod plná OBJEVŮ, UVĚDOMĚNÍ, RADOSTI a ROZKVĚTU ☀💛☀



Kombinace přístupů umožňující: 

 sebe-rozvoj, 

 sebe-uvědomění, 

 sebe-poznání, 

 sebe-uzdravení.





Ze zkušeností z předchozích měsíců a i na vyžádání (děkuji mým úžasným klientům za toto pošťouchnutí) jsem vytvořila speciální nabídku kombinace mých dvou hlavních služeb.


Kraniosakrální terapie svým působením sahá do oblasti vlastní moudrosti těla a duše a vlastních sebeozdravných schopností těla. Ve své podstatě má za úkol nás spojit znovu sama se sebou. Naše těla jsou dokonalý nástroj a nemusí trpět žádným nedostatkem. Ony nedostatky, nemoci, bolesti, omezení jsou důsledkem našeho předchozího žití a prožívání, vzorců a programů a také těch převzatých, která se nám propsala do těla. 

Při kraniosakrální terapii necílíme konkrétně, neomezujeme záměrem, diagnostikou a nápravou z nižších úrovní pohledu naši vyšší moudrost v energetické rovině.

Projdeme celý proces s vědomím toho, že naše vyšší já, naše vědomí a moudrost těla a duše - to jsou ty vůdčí a hybné energie. Dáme jim uvolněním bloků v těle znovu průchod a možnost plnějšího působení, směrem k rovnováze.


S pomocí květových esencí již můžeme konkrétně obsáhnout určité téma, můžeme si dát záměr, zacílení. A my většinou víme, co nás trápí, bolí, nedaří se nám, jen nevíme, kudy se dostat ke změně, k vyřešení na příčinné úrovni. Zde můžeme využít úžasnou sílu květových esencí, které jako informačně energetický přírodní přípravek mají možnost se k příčině dostat a na frekvenční úrovni změnit naladění našeho bytí či příslušných částí těla (v celé jeho šíři). 

Květové esence na principu rezonance nesou našim buňkám informaci, že mohou a i jak nastavit své pole k harmonickému stavu. 

Nosičem informace je v květových esencích VODA. Voda, jak víme, má paměť. A my, lidské bytosti, jsme ze 70% z vody, tedy tyto informace umíme úžasně načíst. Nemusíme to ani chápat rozumově  :)




KOMBINACE - BALÍČEK SE SKLÁDÁ Z:

3x kraniosakrální terapie (1,5h)

1x osobní sezení  - úvodní (1 h)

3x květové esence na míru (Esence Světla, Australské květové esence)


Celková hodnota této kombinace je 6127,- Kč. (Původní hodnota jednotlivých služeb 7773,- Kč.)

Platnost 5 měsíců od úvodního sezení. Platí se předem.


Lhůta platnosti neznamená, že během té doby se váš "problém" vyřeší, ale z mé zkušenosti, když máme odhodlání a záměr a chceme si dát pozornost, jde vhodná i určité píle a neztratit svůj záměr ze zřetele a proces nepřerušovat v té intenzivní počáteční fázi. Zůstat bdělí, v podpoře a využít maximum z nově nabízeného v našem energetickém poli. A tak pro 3 kraniosakrální terapie a 3 samostatné osobní květové esence mi vychází nejlépe nerozdělovat na delší časové období. 


Těším se na Vás 

Pavla Maya Marková


Najdete mne v Jindřichově Hradci v Prostoru souznění, Svatojánská 156 a na Praze 10. 

Místa osobních setkání lze i kombinovat.

51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page