top of page

Kraniosakrální terapie a dotek duše


Kraniosakrální terapie s přesahem

- kraniosakrální terapie a dotek duše



Můžete ode mě očekávat takovou službu, pokud ji potřebujete a žádáte.


Hledáte odpovědi na své otázky a i přesto, že na svém uzdravení, harmonizaci a rozvoji pracujete, nedaří se vám najít ty hlavní odpovědi?


Mám možnost náhledu do celkového obrazu vaší situace a do klíčových příčinných souvislostí a aktuálních odrazů různých vzorců, nastavení, programů a bloků ve vašem těle.

Proč vás sužuje ta která nemoc, bolest, nerovnováha, určité poškození daného orgánu či místa v těle. Mnoho otázek, na které vám samotným nechodí odpovědi. Skrze clonu podvědomí si sami sobě nevidíme do příčin a do souvislostí.


Součástí běžné kraniosakrální terapie není diagnostika a není potřebný podrobný rozbor stavu s klientem. Kraniosakrální terapie se děje v moudrém napojení těla na sebeuzdravné procesy a nepotřebuje rozbor, nepotřebuje k úspěchu pochopení, mnoho slov a jiné mnohdy zavádějící kroky.


Já však nabízím nyní i tuto rozšířenou službu, neboť mám možnost v průběhu kraniosakrální terapie v průběhu propojení energií otevření energií vnímat více souvislostí a tak pokud to to ode mě žádáte a energii formační pole Vašeho těla se mi otevře (je tedy v souladu s cestou vaší duše, abyste uviděli již hlouběji do příběhu a abych vám já to pomohla zvědomit) mohu vám sdílení nabídnout.

Z mnohých terapií mám zkušenost, že takto je to možné a dochází k úžasným momentům, aha efektům, uvědomění a pochopení, což je významným krokem v opuštění starých vzorců.

Je vhodné počítat s delším časem než běžnou hodinu a půl na kraniosakrální terapii, jelikož potřebujeme čas na potřebné otevření se před vlastní energetickou prací na lehátku a také na následné propojení všech rovin všech informací které vyvstanou a to i skrze slova.


Služba je vhodná pro vás, pokud víte (cítíte) co vás trápí, víte, že již je čas, abyste se s danou záležitostí vypořádali a s onou nerovnováhou rozloučili, když jste si mnohé programy a vzorce ze svého života a ze své minulosti již připustili a když chápete, že neexistují náhody a vše má svou příčinu.


3 - 5 takových rozšířených terapií, s kombinací technik bývá vždy potřebných, tedy součástí využití této mé služby je i rozhodnutí vytrvat v procesu.

Mé dary mám tímto způsobem umožněno použít jen tam, kde jsou žádané a oceněné.


Tedy nejsou součástí běžné kraniosakrální terapie do takové hloubky.

Sama kraniosakrální terapie vede vás samotné k projevení sebe-vědomí, sebelásky a vlastní životní síly. Tak i lehčeji přichází navnímání si potřebných dalších kroků a čím dál snadnější žití a lehkost bytí.


Má rozšířená služba je pro ty, kteří nyní cítí potřebu udělat razantní kroky a dále neotálet a pohnout se z místa, když mnohé je nevyhovující neprospěšné a nevyživující tělo a duši.


S láskou jsem zde pro vás


Pavla Maya M.


žena, matka
milovnice přírody
terapeut
průvodce
tvůrce Esencí Světla
tvůrce Prostoru Souznění




38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page